Продавець ЛАКОФАРБОВИЙ ЦЕНТР ГРОС розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
176 відгуків
🌈 🏭 Лакофарбовий завод – СпецПокриття ВКФ 🛢️ 🎨Ознайомитись 👀

Компанія тимчасово не приймає замовлення та повідомлення.

Лакофарбовий центр ГРОС
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0017:30
  • Вівторок
    09:0017:30
  • Середа
    09:0017:30
  • Четвер
    09:0017:30
  • Пʼятниця
    09:0016:30
  • Субота
    Вихідний
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
+380 (67) 433-53-59
Нікіта
ЛАКОФАРБОВИЙ ЦЕНТР ГРОС
Нікіта
вул. Зрошувальна, 11, Київ, Україна
gros.gayvor@gmail.com📞 +380674335359📞 +380674335359
+380 (67) 433-53-59
Гліцерин, фото 2Гліцерин, фото 3

Гліцерин

150 ₴/кг

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 1000 грн

  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
Гліцерин
ГліцеринГотово до відправки
150 ₴/кг
+380 (67) 433-53-59
Нікіта
+380 (67) 433-53-59
Нікіта
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис

Опис та застосування :

Дистильований гліцерин по своїй природі - безбарвна в'язка рідина без запаху, із солодким присмаком. Виробляється з природного сировини. Дуже гігроскопічний і розчинний у воді.

Гліцерин має широкий спектр застосування і є одним з найбільш цінних та універсальних хімічних речовин у природі.

Він може бути використаний в якості пом'якшує кошти, розчинника, фармацевтичних складах, косметику, продукти харчування та гігієнічних приладдя. Використовується в тютюновій промисловості, сільському господарстві, текстильній промисловості.

Він дуже стабільний і може легко зберігатися при нормальній температурі. Не дратує і не робить шкідливого впливу на навколишнє середовище.

***

Рослинний гліцерин широко використовується у харчовій, косметичній і фармацевтичній промисловості.

Наприклад, його часто додають в продукти, щоб допомогти олії і водним інгредієнтів змішатися, підсолодити або зволожити кінцевий продукт.

Його також можна використовувати для запобігання утворення кристалів льоду в заморожених продуктах, таких як знежирений йогурт, морозиво та інші десерти.

Гліцерин є поширеним інгредієнтом у фармацевтичних препаратах, включаючи серцеві препарати, засоби від кашлю, антисептики.

В зубній пасті гліцерин запобігає висиханню або затвердіння пасти в тюбику.

Його часто додають в мило, свічки, лосьйони, дезодоранти і косметику.

Для підбору потрібних вам матеріалів під необхідні завдання, для прорахунок їх вартості звертайтесь до нашого менеджера по зазначеним на сайті контактам.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 150 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner